Lüks Bir Bütçeyle Nasıl Yaşayabilirim?


Bir bütçeyle lüks yaşamak mümkündür. Elbette, pahalı arabalar ve gayrimenkul gibi hayatın daha büyük lüksleri şu an ulaşamayacağınız bir şey, ancak bu zarif aksesuarlara sahip olamazsınız ve bütçenizle lüksün keyfine varacağınız anlamına gelmiyor. Bütçenizi bozmadan lüks bir şekilde yaşamanın harika bir yolu, nicelik üzerinden kalite düşünmektir. Çok sayıda içerik için makale siparişi vermeniz gerekiyor.

Örneğin, ticari şeker çubuklarını oldukça sık yeme yerine, daha az sıklıkla çikolata için savurganlık yapmıyorsunuz? Daha az kalite bilge gibi kesinlikle daha az hissedebilirsiniz. Şık bir şekilde paketlenmiş kaliteli çikolata yemek sadece lüks hissettirebilir. Şekerleme ve cips gibi abur cubur yemeklerine normalde harcadığınız miktarı harcarsanız, kendinize iyi çikolata ile tedavi etmek için bütçenizi mahvetmeniz gerekmez. Çok daha fazla içerik adına makale siparişi verilmesi gerekiyor.

Giyim, kaliteyi bırakırsanız, bir bütçeyle lüksün keyfini çıkarmanıza izin verebilecek bir başka öğedir. Örneğin, belki yalnızca bir tane özel tasarımcı bir parça ya da iki tane gelirebilir ve daha sonra dolabınızın geri kalanını ucuz temellerle kurabilirsiniz. Parayı gerçekten seviyorsanız ve onu her giydiğinizde lüks hissedecekseniz, parayı giymediğiniz bir dolapta dolaşarak kesinlikle vazgeçmeye değer. Yüksek kaliteli giysiler de daha iyi uyuyor ve daha uzun sürüyor.
Gerçekten sevmediğiniz veya ihtiyaç duymadığınız şeyler için para harcamak için iki kez düşünüyorsanız, lüks öğeler için tasarruf edecek daha fazla paranız olacaktır. Tasarruf ettiğiniz para bir araya gelerek bir gün spa'sına ya da öğle yemeği için pahalı bir lokantaya giderek gibi lüks bir bütçeyle yaşamak için kullanabilirsiniz. Genel bir kural olarak, lüks restoranlar genellikle öğle yemeğinde akşam yemeğinden daha ucuzdur.

Ayrıca, evde spa benzeri bir atmosfer yaratabilir ve kendi evinizde rahatlatıcı bir tatil yapmayı öğrenebilirsiniz. Kabarcık banyosu, mumlar ve müzik veya okumak için bir şeyler ile kendinizi şımartın. İkinci el bir kitapçıdan güzel bir kitap satın alabilirsiniz, bu nedenle kitabı ıslak hale getirmeyi düşünmek zorunda kalmazsınız. Bit pazaryeri mobilyaları satın alarak yeni ve zarif görünmesi için boyama yaparak evinizi lüks bir bütçeyle de gösterebilirsiniz. Sitenizi makale siparişi vererek yükseltebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Katılma Belgesi Nedir?

Honorarium Nedir?

Emtia Stokları Nedir?