Starker Değişim Nedir?


Bir Starker Değişimi, aynı zamanda 1031 vadeli ertelenmiş döviz olarak da bilinir, emlak yatırımcısının sermaye kazançlarıyla vergileri erteleyebilmesi için mükemmel bir yoldur. Döviz, bir yatırımcının emlak satmasına, ardından geliri başka bir mülk satın almak için kullanmasına ve derhal başkente ait kazanç vergilerini ödemesine izin verir. Starker Exchange'in kuralları Internal Revenue Service (IRS) kodunun 1031. bölümünde yazılmıştır. Hazır makale siparişleri internet üzerinden oldukça kolay bir şekilde yapılıyor.

Kurallar, satılan mülkün (mülkün devralınması olarak da adlandırılır) ve satın alınan mülkün (yedek mülk olarak da adlandırılır) yalnızca ticari amaçlarla veya yatırım amaçlı kullanılan yatırım mülkü olması gerektiğini belirtmektedir. İki özellik benzer veya tür olmalıdır. IRS amaçları doğrultusunda, tüm emlak mülkleri, iş dünyası için olduğu sürece ayni sayılır. Örneğin, arazi için tek bir aile evi değiş tokuş edilebilir ve bir golf sahası için bir mülk paylaşımı yapılabilir. Dilerseniz hazır makale siparişi vermek adına sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Starker Exchange'in kuralları, iki mülk arasında gerçek bir mübadelenin olması gerektiğini ve değiştirme mülkünün, mülkiyetin kapanışından 45 gün sonra tanımlanması gerektiğini belirtti. Satıştan elde edilen gelir, nitelikli bir aracıyla özel bir emanet hesabına konmalıdır ve ikame mülkünü almak için hepsi kullanılmalıdır. Değiştirme mülkiyetinin kapatılması, ilk mülkün kapanışından sonraki 180 gün içinde gerçekleşmelidir.
Starker Değişim, Starker ailesinin aile üyeleri ile ilgili bir dizi davadan kaynaklandı. Son dava, TJ tarafından açılan temyiz davasıydı. Starker, 1979'da dokuzuncu devrem mahkemesinde açıldı. Bu davayla ilgili karar, mülk alışverişinin aynı anda yapılması yönündeki önceki gereksinimi ortadan kaldırdı.

Bir Starker Exchange yaparsanız, dövizin gerçekleştiği yıl için IRS ile bir Form 8824 dosyasını sunmalısınız. Bir Starker Exchange'e katılmak, sizi sermaye kazançlarınız üzerinden ödemekten alıkoymaz, sadece onları ertelemenize izin verir. Kurallar ve yönetmelikler çok karmaşık olduğundan, bir finansal danışmana veya vergi veya emlak hukuku alanında uzman bir avukata her zaman danışmanız tavsiye edilir. Buna benzer pek çok konuda hazır makale siparişi verilebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Katılma Belgesi Nedir?

Honorarium Nedir?

Emtia Stokları Nedir?