Teklifi Vur" ne Anlama Geliyor?


Teklifi Hit" tek komisyoncu farklı bir komisyoncu ile uzatılmış olan bir fiyata bir varlık satmaya istekli olduğu bir durumu tanımlamak için yatırım çevrelerinde kullanılan bir argo bir terimdir. Genellikle, bu durum, piyasanın mevcut durumunu göz önüne alarak, şu anda mümkün olan en iyi teklif olan başka bir komisyoncudan bir teklif almak anlamına gelir. Sonuç olarak, varlık satmaya çalıştığını İstekli taahhüt veya iki taraf arasında bir işlemin gerçekleştirilmesi aracı olarak diğer broker teklifinize isabet etmeye karar verir. Bunun gibi içerikler adına makale siparişi verilerek satın alınır.

Teklif stratejisinin etkili bir şekilde uygulanmasının ardındaki genel fikir, bir yatırımcının satmak istediği bir varlık için mümkün olan en iyi fiyatın kilitlenmesidir. Bu amaçla, bu yatırımcı adına satışını yöneten komisyoncu genellikle cari piyasa fiyatı ve giderek değer artışı için varlığın gelecekteki potansiyeli gibi faktörlere dayalı bir ask fiyat seçecektir. Bu fiyatı sormakla birlikte, komisyoncu, pazarda ne gibi fiyatların olacağını görmek için tur atacak. Çoğu zaman, mümkün olan en iyi fiyat, güvenlikle ilişkili mevcut piyasa fiyatına eşit olacaktır. Diğer zamanlarda, en iyi fiyat o piyasa fiyatından daha fazla veya daha düşük olabilir. Broker, güvenlik için mümkün olan tüm teklif fiyatlarını sıralayacak ve daha sonra, diğer brokerlerin güvenlik için ödemek istediği en yüksek tekliflere odaklanacaktır. Bu şekilde, komisyoncu müşterisi için mümkün olan en iyi fiyatı elde edebiliyor. Çok daha farklı makalelere makale siparişi verildiğinde erişim sağlanır.

Teklif senaryo isabet neler olduğunu anlamanın bir yolu yatırımcı hisse başına 100 $ dolar (USD) bir fiyata satmaya istekli olduğunu bir varlık dikkate almaktır. Broker, fiyatın bilinmesine ve müşterileri adına hareket eden diğer brokerlerin tekliflerinin belirlenmesine izin verecektir. kimse hisse başına 100 $ USD ödemek istediği, ancak hisse başına 99 $ USD ödemek istediği bir tane varsa, satış komisyoncu teklif kabul edilebilir olup olmadığını, teklifinizi tutturmaya devam etmek ve düzenlemek, yatırımcı ile danışan ve satın alma komisyoncusu ile anlaşma.

Birçok broker teklifi her ticaret gününde buldu. Söz konusu yatırımın türüne ve güvenlik talebinin ne kadar olacağına bağlı olarak olası tekliflerin sıralanması biraz zaman alabilir. Söz konusu varlık, yatırımcılar tarafından, kısa vadede ya da uzun vadede önemli miktarda büyüme potansiyeli taşıdığı algılanırsa, bu durum özellikle geçerlidir. Yatırımcının satmak istediği varlığa nispeten daha az ilgi varsa, komisyoncu doğru teklifi belirleme işleminin hızlı bir şekilde yönetilebileceğini tespit edebilir. Makale siparişi vererek farklı konularda da bilgi sahibi olmanız mümkün olacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Katılma Belgesi Nedir?

Honorarium Nedir?

Emtia Stokları Nedir?